Thaise Yogamassage

Aan een Thaise Yoga Massage komt geen olie te pas. Ik masseer over de kleding heen op een traditionele Thaise massage mat.

 

Strekkingen & drukpunten
Ik breng je in verschillende yogastrekkingen om ruimte te creëren in je lichaam en weefselstructuren te versterken. Door de stevige druk welke ik geef met handen en voeten kan je spierspanning worden verminderd. Ik behandel de meridianen, energiebanen door ze te masseren met de zogenaamde drukpunten. Door drukpunten te gebruiken op de energiebanen zorg ik ervoor dat jouw energie weer optimaal kan gaan stromen.
Dat jouw energie vrij kan stromen is enorm belangrijk, ziekte en lichamelijke klachten kunnen namelijk ontstaan door een disbalans in je energie. Door ervoor te zorgen dat jouw energie weer optimaal gaat stromen kom je lekkerder in je vel te zitten en wordt jouw zelfherstellend vermogen geoptimaliseerd.

Fysiek & Emotioneel
Vanuit de holistische zienswijze is alles met elkaar verbonden. Doordat ik mij richt op het ruimte creëren in je lichaam en het optimaliseren van je energiestromen ontstaat er rust, zowel fysiek als mentaal en emotioneel. De Thaise Yoga Massage werkt diep door, het maakt dat je oude emoties kunt loslaten en meer gaat vertrouwen op je intuïtie. Fysieke en emotionele klachten kunnen worden verminderd of verholpen.

Kosten voor een yogamassage bedragen €70,- per massage van 60 minuten.