Eelco Griep

Yogadocent Yin bij De Werkplaats | Acupuncturist, cranio sacraal en shiatsu therapeut| mail: info@eelcogriep.nl

Eelco is Yin Yogadocent en heeft sinds 2005 een praktijk in alternatieve geneeswijzen, waaronder acupunctuur en shiatsu. Zijn praktijk is gevestigd in Sneek. Op woensdag avond geeft Eelco Yin Yoga in de Werkplaats.
Voordat Eelco beroepshalve ging doen wat hij nu doet, zat hij bij de marine, werkte hij in de techniek, op boortorens en was hij monteur in de jachtbouw. Een opmerkelijke carriere-move dus.
Maar zijn interesse werd getrokken naar de werking van het menselijk lichaam en vooral de energetische kant daarvan. Dit is dus uitgegroeid tot iets veel groters. Eén van zijn passies is werken als begeleider van mensen. 1 op 1 begeleiding en in groepsverband. Om te ondersteunen naar een betere gezondheid door het beïnvloeden van informatie door een aanraking, yogahoudingen, een naald of een woord.

Acupunctuur, Shiatsu, maar ook Cranio-Sacraal en Yin Yoga zijn middelen om die informatie te beïnvloeden en daardoor ook de deling van de cellen. Op deze manier kunnen we het herstellend vermogen van het lichaam beïnvloeden, maar ook de mentale toestand. Door de informatie te beïnvloeden in samenwerking met het aanvullen van de juiste bouwstoffen, die het lichaam nodig heeft, zal dit sneller gaan.

Wees als bamboe

Elke keer meebewegen met de omstandigheden,

voelend wat jou grens is,

maar altijd weer terugkomen bij jouw kern.