Inge Miedema

Yogadocent bij de Werkplaats | Easy Flow Yoga | mail: info@werkplaatsjoure.nl |

Hoi! Mijn naam is Inge Miedema en mijn yoga ‘journey’ begon in 2014, nog helemaal niet zo lang geleden. Ik studeerde aan de kunstacademie in Utrecht en ik was op zoek naar meer ontspanning en rust in mijn leven.

Naar yoga was ik wel nieuwsgierig, maar ik had het idee dat het iets zweverigs was. Tijdens een proefles ontdekte ik dat het me deed denken aan mijn turn lessen van vroeger, maar dan meer op jezelf gefocust en rustiger.

Ik volgde in het begin veel dynamische actieve lessen, zoals Hatha en Vinyasa en later ging ik ook de rustige en meer spirituele lessen als yin en kundalini heel erg waarderen. Yoga maakt mij lichamelijk en geestelijk sterker en veerkrachtiger, waardoor ik meer in het nu leef en beter los kan laten wat geweest is.

Na 5 jaar van lessen volgen zocht ik meer verdieping en besloot ik een docentenopleiding in India te volgen. En omdat het nu kan, wil ik graag mijn steentje bijdragen en zoveel mogelijk mensen de kracht van yoga laten ontdekken.

Mijn lessen zijn medium intensief, ‘down to earth’ met een occasionele AUM om met jezelf en elkaar in ‘sync’ te komen, uitdagend en verassend met een fijne ontspanning (savasana) aan het einde van iedere les. Ik wil je in mijn lessen inspireren om te ontdekken wat je allemaal kan!

Liefs inge