Meditatie en persoonlijke groei

Het is soms in de dagelijkse drukte niet altijd even makkelijk om je eigen weg te volgen. Er zijn zoveel afleidingen, dingen die gedaan moeten worden en mensen om ons heen die wat van je willen. Herken je dit?

Meditatie kun je zien als een manier om jezelf de ruimte en aandacht te geven, de focus naar binnen in plaats van naar buiten.
Even inchecken bij jezelf
Hoe gaat het met je? Wat heb je nodig om in balans te zijn en geluk te ervaren? En welke voorwaarden kun je scheppen om beter voor jezelf te zorgen? Wat zijn jouw behoeftes en verlangens die meer aandacht kunnen gebruiken? Dat is wat we in deze training op een laagdrempelige en ontspannen manier gaan onderzoeken. Je wordt je bewust van wat je nodig hebt om meer je eigen pad te kunnen volgen en welke stappen je kunt zetten om dit in het dagelijks leven vorm te geven.
“Vanuit een dieper contact met jezelf, kan duidelijk worden wat jij nodig hebt
om in het dagelijks leven meer rust, balans en vervulling te ervaren”

In de training komt o.a. aan bod:

  • Meditatie, Mindfulness & Lichaamsbewustzijn
  • Chakraleer en ons energetische systeem
  • Creatieve werkvormen
  • Inzichtgevende oefeningen
  • Bewustwording
  • Afstemmen op en zorgen voor jezelf
  • Zelfcompassie & respect voor je eigen menselijkheid

Voor wie?
Voor mensen die het contact met zichzelf willen verstevigen op weg naar meer inzicht, rust, ontspanning en tijd voor zichzelf!
Het is een laagdrempelige training, je hebt geen ervaring nodig met meditatie(mag natuurlijk wel) alleen de nieuwsgierigheid om te ervaren wat het je kan brengen.
Praktisch
Training van 4 vrijdag-avonden, iedere 2 weken.

Data: 4 okt, 18 okt, 1 nov, 15 nov

Datum: 04/10/2019
Tijd: 20:00 - 22:00
Prijs: €96