Yin ZENsatie met Martijn

De leden van de Werkplaats krijgen korting op workshops en andere activiteiten.
De prijs voor ‘niet leden’ is €25,-

Docent: Martijn van der Werf

Martijn: “Wat ik zo mooi vind aan de Yin Yoga, is dat er geen ‘moeten’ is. Iedere houding is een uitnodiging voor het lichaam om je in te kunnen ontspannen. Het enige wat je ‘moet’, is het leren herkennen en vooral erkennen van je grenzen. Grenzen in hoe ver je in de houding kan gaan, maar ook voor hoelang. Die grenzen kunnen per dag verschillen.

Met veel plezier zit ik in de Yogazaal maar daarnaast ben ik ook te vinden in mijn behandelkamer.
Ik ben in 2006 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar en sindsdien werkzaam in een praktijk in Sneek. In 2008 ben ik mij gaan verdiepen en ben ik afgestudeerd in de Functionele Osteopathie en Integratie, kortweg FOI. Een behandelmethode die er vanuit gaat dat het lichaam in ketens beweegt en zich ook in ketens kan compenseren. Maar wanneer het moet gaan overcompenseren, het lichaam signalen gaat geven, wat wij herkennen als klachten. De oorzaak van een klacht kan dan ook op een andere plek zijn, dan waar de uiteindelijke klacht zit.
Vanaf november 2017 heb ik mij op basis van de FOI, kunnen aansluiten bij de VBAG. Zodat ik mij een geregistreerd natuurkundig therapeut mag noemen. Mijn gedachte gang vanuit mijn achtergrond als oefentherapeut neem ik mee in mijn Yin Yoga lessen.”

Datum: 17/09/2021
Tijd: 19:00 - 21:00
Prijs: €22.50