Yoga & Hormonen

Dat je hormonen veel met je kunnen doen, is bij de meeste vrouwen wel bekend. Bij de een in sterkere mate dan bij de ander. Het hele hormoonstelstel in een vrouwelijk lichaam is een ingenieus systeem wat perfect in balans kan zijn, maar wat ook vaker nog uit balans kan raken onder invloed van vele fysieke, mentale en persoonlijke processen. Eén van die invloedrijke processen is stress en het gebrek aan rust en ontspanning.

Yoga is een fantastische manier om direct invloed uit te oefenen op de hormoon balans in je lichaam. Tijdens deze speciale thema les gaan we houdingen ervaren die jou kunnen helpen om je hormoon balans te ondersteunen. Wat aan bod komt in de les is o.a. waarom en hoe yoga iets kan toevoegen voor jou tijdens hormonaal uitdagende periodes, zoals overgang, zwangerschap, bij PMS/PCOS, herstellen na de bevalling enz. Welke hormonen spelen een rol in ons lichaam en wat doet stress of een gebrek aan rust en ontspanning met onze hormonen?

Deze les is voor iedere vrouw toegankelijk en fysiek goed te volgen. Na de les is er tijd om even bij te praten en je vragen te stellen. Ook wanneer hormonen niet direct een rol spelen, ben je van harte welkom om deze les te volgen.
De les wordt verzorgd door Frida Lindeboom van Care for Women Sneek,
Vrouwenspecialist, Yin Yoga en Power Yoga docent.

Datum: 08/03/2020
Tijd: 10:00 - 12:00
Prijs: €25