Yoga, SUP & Lunch bij ’t Schippershuis

Genieten van de zomer, doe je met ons mee? Tijdens de zomermaanden geeft Marielle van de Werkplaats yoga lessen bij ‘t Schippershuis in Terherne. Op deze locatie kom je helemaal in de vakantie modus. Deze extra lange les wordt afgesloten met een heerlijke lunch en aanvullend kun je nog mee gaan suppen over de Terhernster meren!

Yoga
Marielle zal een 2 uur durende Yin Yoga les geven, bij mooi weer natuurlijk buiten! Yin Yoga is een rustige variant van de Hatha yoga. Een fysieke yogavorm waarbij je de houdingen zo’n 2 tot 5 minuten aanhoudt waarbij je je richt op het ontspannen van je spieren en het op rek brengen van het bindweefsel. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben om mee te doen aan deze dag.

Lunch
De heerlijk, gezonde vegetarische lunch wordt verzorgd door ‘t Schippershuis. Chef-kok Mark van Noord werkt graag met de mooiste producten, bij voorkeur met Fryske streekproducten.
Het schippershuis is een hotel/restaurant aan het water in het centrum van het gezellige dorp Terherne. De prachtige locatie is populair voor trouwerijen en andere leuke activiteiten en leent zich goed voor onze Yoga & sup dag. Suzanne Kloosterman, trotse eigenaresse van ’t Schippershuis kijkt er naar uit ons te mogen ontvangen!

SUP
Wil je deze dag of lunch helemaal compleet maken? Peddel dan met ons mee langs de mooie meren van Terherne. Een met de natuur en heerlijk ontspannend voor de geest. Deze trend op watersportgebied staat voor Stand Up Paddling. Het is een jonge sport die is voortgekomen uit de Hawaiiaanse surf scene. Oorspronkelijk in de golven maar SUP heeft zich ontwikkeld tot de nieuwe rage op vlak water fantastisch dus voor op onze Frieze meren. Steeds meer mensen hebben de stap naar SUP al gemaakt en zijn razend enthousiast.

Ga met ons mee en beleef zelf hoeveel plezier je kan hebben op het water en hoeveel rust het je tegelijkertijd zal geven! Laat je verrassen door deze nieuwe sport en ga na een les tevreden en megarelaxed weer naar huis met een energiek en fit gevoel in je lichaam.

De SUP les is geschikt voor beginners en gevorderde. De SUP lessen zijn afhankelijk van het weer: als het te koud is, regent, te hard waait of als er onweer op komst is, dan gaat de les niet door. Graag begrip hiervoor, op de natuur hebben we nu eenmaal weinig invloed.

Get on board! 

Praktisch:
Data: 8 september
Backup datum: 21 september

Arrangement 1:
Yoga & lunch
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Kosten: €32,50

Arrangement 2:
Lunch & SUP
Tijd: 12.00 – 14.30 uur
Kosten:€37,50

Arrangement 3:
Yoga, lunch & SUP
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Kosten: €65,-

Datum: 08/09/2019
Tijd: 10:00 - 14:30
Prijs: €65