Yogaweekend  14, 15 & 16 juli

‘We hoeven niet ver weg te gaan om bij onszelf te komen’

In dit weekend worden mijn hobby’s gecombineerd: buiten zijn, slapen/relaxen, yoga & lekker gezond eten. Deel jij deze hobby’s met mij? Dan neem ik je graag mee op reis. Wat je kunt verwachten op deze korte vakantie is: een weekend voor jezelf, gevuld met veel yoga, meditatie, lekker en gezond eten op bij heel bijzondere plaats: het zonnehuis in Exmorra.

Yoga

Yin Yoga, zoals jullie dat kennen. Maar ook Chakra yoga en andere yoga en meditatie verrassingen. Verzorgd door Mariëlle Hebing. 2 tot 4 yoga & meditatiemomenten per dag.

Voeding

Annemarie (eigenaresse van het zonnehuis, je ziet haar op onderstaande foto) heeft een grote passie voor de natuur en wat de natuur ons brengt: voeding. Annemarie gaat lekker voor ons koken en ons verrassen met oervoeding. Annemarie: “Mijn visie op voeding is gebaseerd op de evolutie en de principes van oervoeding. Pure voeding. Voeding zonder E-nummers of andere toevoegingen, zoals synthetische kleur-, geur en smaakstoffen. Zonder schadelijke transvetten. Alles zelf gemaakt, met zuiver, biologische, en zoveel mogelijk verse producten. En waar mogelijk zo uit de natuur in de eigen omgeving geoogst. Vegetarische voeding en gerechten met vlees en vis.”

Overnachting

Je hebt de keus uit;

· Slapen in een 4 persoonskamer
· Slapen in een 2 persoonskamer

Accommodatie

Het zonnehuis is een bijzondere en kleurrijke plaats aan het water, op de grens van Makkum en Exmorra, midden in het weidse Friese landschap. Hou je van de natuur, bootje varen, met de kano er op uit, vissen, fietsen, wandelen, lekker cocoonen in een warme huiskamer of relaxen op het zonneterras en genieten van een prachtige zonsondergang? Dat kan allemaal bij het zonnehuis. Je kunt zelfs even lekker bubbelen in het bubbelbad.

Inclusief:

· 2 x overnachting
· 2 x ontbijt
· 2 x lunch
· 2 x diner
· Dagelijks 2 tot 4 yoga en meditatiesessies

Optioneel: massage, sauna (Tegen bij betaling)

Naast het yoga & meditatie programma is er alle ruimte om lekker te wandelen te relaxen en te doen waar jij zin in hebt!!

Kosten

4 persoonskamer €265,- p.p.

2 persoonskamer €325,- p.p.

Boeken

Er is ruimte voor maximaal 12 personen.

Wil jij erbij zijn? Laat het mij zo snel mogelijk weten.

Ik heb er zoooo zin in! Hopelijk ga je mee op reis naar Exmorra en vooral… op reis naar jezelf.

 

Namasté,

Mariëlle