Bianca van der Pol

Yogadocent, accupuncturiste & masseuse | mail: bianca@werkplaatsjoure.nl | tel: 0621587664
 
Ik geef  yogalessen, Power Yoga en Yin Yoga.  Ik ben gediplomeerd acupuncturiste en heb de HBO studie Klassieke  Acupunctuur bij de Academie voor Chinese Geneeswijze QING BAI in 2013 afgerond. Tevens geef ik Thaise kruidenstempel massages  en cupping therapie.
Voor mij is yoga een onderdeel van mijn welzijn. Gezond eten, bewust bewegen en regelmatig een massage ondergaan is voor mij de manier om in balans te blijven.
In 2007 ben ik gestart met het volgen van yoga opleidingen bij Tonnie Goes in het DASRA Centrum in Montfoort.
Dat heeft mijn leven veranderd.  Het heeft me zelfbewustzijn opgeleverd.  En in aanraking gebracht met het Yin Yoga Teacher Training centrum in Sneek waar ik onder de indruk ben geraakt van Yin Yoga.
Het volgen van de  yoga lessen en het positieve, blije gevoel wat het mij geeft,  hoop ik in mijn lessen door te kunnen geven aan de mensen die mijn lessen volgen. Ik ben dankbaar wanneer men met een glimlach de deur uitgaat.  In de lessen begeleid ik door middel van aanrakingen en de kracht van een aanraking heeft me doen besluiten om ook massages te geven. De Thaise kruidenstempel massage is een mooie aanvulling op de Chinese geneeswijze. Ook cupping therapie, een onderdeel van de TCM, kan als een massage uitgevoerd worden. Voor veel klachten kunt je bij mij terecht voor een acupunctuur consult.
Dit alles doe ik met als doel bij te dragen aan het vinden van je balans. Balans in het dagdagelijkse leven.