Fitmanager: Activeren van een account

Stap 1 Account activeren

Zodra je een abonnement afsluit of een lessenkaart koopt, ontvang je via Fitmanager een e-mail met daarin een link om je eigen persoonlijke account te activeren. Klik op de link en kies een wachtwoord wat je goed kan onthouden.

Stap 2 Account instellen

Na het activeren van je account kom je voor het eerst in je eigen persoonlijke omgeving. Hier vind je een overzicht van het lesrooster, jouw lopende abonnement en/of strippenkaarten. Je kan eenvoudig in de shop kiezen voor een nieuw abonnement, een workshop boeken of een van de yogaproducten aanschaffen die we hierin aanbieden.

Ga nu naar AccountInstellingen om je account zo volledig mogelijk in te vullen en te controleren. Vul je contactgegevens in en vergeet niet een foto van jezelf toe te voegen deze is ook voor jouw trainer en jezelf zichtbaar in de app.

Stap 3 Plan je les(sen)

Je kunt nu met het leukste beginnen en dat is het plannen van de groepsles(sen) die je wilt gaan volgen. Ga naar Kalender en vervolgens kan je op een groepsles klikken om je aan te melden.

Wil je je aanmelden voor een vaste les, kan het handig zijn dit door onze administratie voor jou vast te laten leggen. Mail ons dan met de les van jouw voorkeur.
Wanneer je je aanmeldt voor de lessen, is ook zichtbaar wie de docent van de les is. Dit kan je straks ook in de app (zie stap 6).
Mocht je een vraag hebben of er niet uit komen? Klik dan op de oranje knop aan de rechter zijkant. Door hierop te klikken kan je een vraag stellen. Een antwoord krijg je meestal binnen 2 werkdagen via jouw eigen e-mail inbox.

Stap 4 Shop

Heb je nog geen abonnement of wil je een losse les kopen? Je kan deze heel gemakkelijk via de shop aanschaffen.

Stap 5 installeren Fitmanager App

Dan is het nu tijd om de Fitmanager app te installeren. Met de app kan je eenvoudig je planning beheren, communiceren met je docent en blijf je op de hoogte van belangrijke zaken. Inloggen in de app kan je met hetzelfde e-mail adres en wachtwoord wat je zojuist gekozen hebt.
Wil je met Facebook inloggen? Dan is het belangrijk dat het e-mail adres dat je gebruikt voor het Fitmanager account hetzelfde is als het e-mail adres van je Facebook account. Is dat niet zo, dan kan je ook niet bij jouw account. Pas dit dus eventueel aan. Zoek in je App Store / Play Store op: Fitmanager

Stap 6 Lessen plannen

Als je de app succesvol hebt geïnstalleerd en je bent voor het eerst ingelogd kan je starten met het toevoegen van je groepslessen en zo creëer je eenvoudig je eigen planning en heb je hem altijd bij de hand.
Afmelden voor lessen kan tot 3 uur voor aanvang van de les. Indien je je niet (tijdig) afmeldt, wordt de les afgeschreven van je credits.

Mocht er een wijziging zijn in een training dan krijg je een pushbericht via de app.

Veel yogaplezier!