Janneke Boersma

Kindercoach & de creatieveling van de Werkplaats| mail: janneke@werkplaatsjoure.nl | tel: 0649646006

Ik ben janneke boersma en ik werk met hart en ziel met kinderen.
…opdat kinderen blij zijn met zichzelf!!!…
Na 25 jaar in het basisonderwijs ben ik een andere weg ingeslagen.
Ik zie kinderen in hun totaliteit, er is ontwikkeling op lichamelijk, cognitief, sociaal, emotioneel en spiritueel gebied.
Kinderen hebben de toekomst, veelbelovend!
Maar kinderen van tegenwoordig hebben het ook héél druk, veel prikkels, veel moeten. Er wordt veel van de kinderen geëist, presteren lijkt het belangrijkste…!

Zwaar om je dan staande te houden, om bij jezelf te blijven. Kinderen kunnen hierdoor heel onzeker worden, of juist heel druk. Soms uit dit zich in lichamelijke klachten: buikpijn, moe zijn, slecht kunnen slapen. Soms in gedrag of gevoelens: vaak boos zijn, driftbuien hebben, of heel bang zijn, ‘niks’ durven of soms zelfs nachtmerries.
Graag wil ik kinderen de weg wijzen om weer volop van het leven te genieten, ze in alle rust, hun eigen talenten en kwaliteiten laten ontdekken zodat ze weer met vertrouwen verder kunnen gaan!
Ik kijk anders naar kinderen, niet naar de resultaten maar naar het gehele unieke kind.
Het gaat mij erom dat kinderen weer bij zichzelf komen! Dat ze mogen ervaren dat ze er helemaal mogen zijn!!! In balans zijn met binnen- en buitenwereld. Ze ontdekken de kracht in zichzelf, dat geeft rust en vertrouwen. En vooral levensplezier
Naast de hulpverlening voor kinderen kan ik ook u als ouder/verzorger ondersteuning bieden.

In mijn praktijkruimte wordt gewerkt, verwerkt, gedeeld en gespeeld. Op deze veilige plek mag het kind zich uiten, d.m.v. verhalen, yoga, muziek, bewegen, tekenen of schilderen, spel, gesprek of op wat voor manier dan ook.